Savu vuokramökki

Ylläs  Äkäslompolo

Suomi English www.vuokramokki.fi www.yllas.fi

Hinnasto

 

Sesonkiviikkoina (52-01 ja 08-16) mökki vuokrataan vain kokonaisiksi viikoiksi lauantaista lauantaihin. Sesonkiviikkojen ulkopuolella myös lyhyemmät vuokrausjaksot ovat mahdollisia, minimi 2 vrk.

 

Mökki on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16:00 lähtien lähtöpäivään klo 12:00 asti. Vaihtopäivänä klo 12:00 - 16:00 on varattu loppusiivoukselle. Sesongin ulkopuolella myös muut kelloajat ovat neuvoteltavissa.

 

Loppusiivous ja takkapuut sisältyvät hintaan. Liinavaatteet ja pyyhkeet tilauksesta 25 € / setti.

 

Mikäli etsit hiukan pienempää ja edullisempaa majoitusta, kannattaa vilkaista toista kohdettamme Ylläksellä:

www.vuokramokki.fi/niestatupa

Savun varaus– ja peruutusehdot

 

Palvelun toimittaja (loma-asunnon omistaja) noudattaa palvelujen tilaamisessa, varaamisessa ja varattujen palvelujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat sekä asiakasta että palvelun toimittajaa sitoviksi, kun asiakas on maksanut varausmaksun tai koko vuokrahinnan.

 

 

Varausehdot

 

Vuokrahinta sisältää majoituksen kahdeksan hengen loma-asunnossa, vuodevaatteet, loppusiivouksen ja takkapuut. Useamman kuin kahdeksan henkilön majoittumisesta on sovittava omistajan kanssa erikseen. Vuokrahinta ei sisällä liinavaatteita eikä pyyhkeitä. Asiakkaan on tuotava omat liinavaatteensa tai liinavaatteet voi halutessaan tilata myös erikseen. Loma-asunto on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16:00 lähtien lähtöpäivään klo 12:00 asti. Avainpalvelu luovuttaa loma-asunnon avaimen asiakkaalle tulopäivänä kuittausta vastaan klo 15:00 lähtien. Muista kellon ajoista on sovittava avainpalvelun kanssa erikseen. Loma-asunnon avain on palautettava takaisin avainpalveluun lähtöpäivänä klo 12:00 mennessä.

 

Tupakointi sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Tupakointi on sallittu ainoastaan ulkoterassilla ja pihalla. Mikäli asiakas kiellosta huolimatta tupakoi sisätiloissa, peritään asiakkaalta ylimääräisestä siivouksesta 300 Euroa. Lemmikkieläimiä ei sisätiloissa sallita. Matkailuautojen ja -vaunujen sähkönsyöttö asumistarkoituksiin autolämpöpaikasta tai mökin muista pistorasioista on ehdottomasti kielletty.

 

Varausta varten asiakkaan on ilmoitettava täydelliset yhteystietonsa: nimi, osoite ja puhelinnumero. Asiakkaalle lähetetään sähköpostilla allekirjoitettu tilausvahvistus, laskut sekä avainpalvelun ja majoituskohteen ajo-ohje.

 

 

Maksuehdot

 

Varausmaksu on 10% vuokrahinnasta ja se on maksettava viimeistään kahden (2) viikon kuluessa laskun päiväyksestä. Loppulasku on maksettava viimeistään kuusi (6) viikkoa ennen vuokrajakson alkua. Mikäli varaus tehdään vähemmän kuin kuusi (6) viikkoa ennen vuokrajakson alkamista, on koko vuokrahinta maksettava kerralla yhden (1) viikon kuluessa laskun päiväyksestä, kuitenkin ennen varausjakson alkamista. Kaikki maksut on suoritettava laskuun merkitylle pankkitilille. Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava seitsemän (7) vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä.

 

Varaus on voimassa varausmaksun eräpäivään saakka ja tämän jälkeen, mikäli varausmaksu on maksettu viimeistään eräpäivänä. Muussa tapauksessa varaus purkautuu automaattisesti ilman eri ilmoitusta asiakkaalle. Varausmaksua ei palauteta asiakkaalle vaikka asiakas peruuttaisikin varauksen.

 

Varaus on voimassa loppulaskun eräpäivään saakka ja tämän jälkeen, mikäli  loppulasku on kokonaisuudessaan maksettu viimeistään eräpäivänä. Muussa tapauksessa varaus purkautuu automaattisesti ilman eri ilmoitusta asiakkaalle.

 

 

Peruutusehdot

 

Varausmaksua ei palauteta asiakkaalle vaikka asiakas peruuttaisikin varauksen. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa viimeistään neljä (4) viikkoa ennen vuokrajaksoa, palautetaan hänen maksamansa loppulaskun summa takaisin kokonaisuudessaan. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa vähemmän kuin neljä (4) viikkoa ennen vuokrajaksoa, veloitetaan koko loman hinta. Mikäli loma-asunto saadaan markkinoitua toiselle asiakkaalle, jolta saadaan perityksi vastaava vuokrasumma, pidätetään peruutuskuluina vain varausmaksu.

 

Mikäli peruutus johtuu asiakkaan tai hänen perheenjäsenensä äkillisestä sairastumisesta, onnettomuudesta tai kuolemasta, voidaan loppulaskun summa palauttaa esim. lääkärintodistuksen perusteella. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 48 tuntia ennen vuokrajakson alkua tai vuokrajakson aikana, ei asiakkaan suorittamia maksuja korvata.

 

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti joko sähköpostilla tai kirjeitse. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun tieto peruutuksesta on saapunut vastaanottajalle.

 

 

Vahingonkorvaukset ja ylivoimainen este

 

Vuokrakohteena oleva loma-asunto ja sen irtaimisto on luovutettava takaisin samassa kunnossa kuin ne olivat vuokrajakson alkaessa. Asiakas on velvollinen korvaamaan kiinteistölle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon. Mikäli asiakas huomaa vuokrakohteessa tai sen varusteissa puutteita tai vikoja, on hänen ilmoitettava siitä viipymättä  paikalliselle kiinteistöhuollolle ja tarvittaessa omistajalle.

 

Mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure), loma-asunnon omistaja voi irtisanoa tässä kuvatun sopimuksen, jolloin hänen on ilmoitettava peruutuksesta mahdollisimman pian  asiakkaalle. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa suoritukset kokonaisuudessaan takaisin.

 

Palvelun toimittaja ei vastaa sellaisesta asiakkaalle aiheutuvasta vahingosta, joka ei ole johtunut palvelun toimittajasta tai vuokrakohteena olevasta loma-asunnosta.

 

savu@vuokramokki.fi     puh. 0401844350

Copyright © 2009-2021 Juha Kuitunen

Savu vuokramökki

Ylläs  Äkäslompolo

www.yllas.fi

Savu vuokramökki

Ylläs  Äkäslompolo

www.yllas.fi
www.vuokramokki.fi

Savu vuokramökki

Ylläs  Äkäslompolo

www.yllas.fi

Savu vuokramökki

Ylläs  Äkäslompolo

www.yllas.fi